Om STL

Schoedt Trailer & Liftsystems

Leverandør og specialist af kvalitets Walking Floor Trailere og løfte systemer fra Lift Systems

1996

Nicolas Scandinavie

Nicolas Scandinavien blev etableret i 1996 af Lars Schødt, da han blev enig med Nicolas Industrie om agenturet for Skandinavien. 4 år senere blev han ligeledes enig med Legras Industries om salgsagenturet for Skandinavien. Legras Scandinavien blev efterfølgende etableret, og indgik mere eller mindre som en del af Nicolas Scandinavien. Lars havde således samme områder for begge virksomheder og det gjorde det nemmere at blande de to virksomheder sammen når han var ude på rejser.

1996
2009

Doll Fahrzeugbau argentur

I 2009 blev Nicolas Scandinavien enige om agenturet for Doll Fahrzeugbau, og har siden da solgt Doll trailere i Danmark, Sverige og Norge.

2009
2010

Agentur for Lift Systems Inc. m.fl.

I 2010 blev Nicolas Scandinavien yderligere enige om agenturet Lift Systems Inc., Riggers Manufacturing Company, og Rigging Gear Sales. Lars blev yderligere deltidsansat hos Scheurle Fahrzeugbau og Kamag Transporttechnik. Lars skulle nu sælge overdimensionerede trailere og udstyr fra hele TII-Group (Transporter Industry International) og løftetårne og løfteudstyr gennem Lift Systems, Riggers Manufacturing og Rigging Gear Sales.

2010
2013

Nicolas Industrie sælges

Nicolas Scandinavien frasolgte salgsagenturet for Nicolas Industrie den 1. juni 2013 til TII-Group, hvorefter Lars blev fuldtidsansat af TII-Group, men virksomheden fortsatte året ud.

2013
2013

Martin Schødt

August 2013 gik Martin Schødt, (søn af Lars) ind i virksomhederne både Legras Scandinavien og Nicolas Scandinavien og skulle supplere med salg af Legras, Doll, Lift Systems, Riggers Manufacturing og Rigging Gear Sales.

2013
2014

STL Schoedt Trailer & Lift Systems

1. Januar 2014 ændrede Nicolas Scandinavien navn til STL Schoedt Trailer & Lift Systems, som fungerer som agentur, for Legras Industries, Lift Systems Inc., Riggers Manufacturing Company og Rigging Gear Sales.

2014

Din leverandør og specialist af kvalitets Walking Floor Trailere

Følg med på Facebook

Du er velkommen til at finde os på Facebook og følge med dér. Vi ligger regemæssigt nyheder og andre opslag op – tag et kig og se hvad vi render og bruger tiden på.

Interesseret?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig! Har du spørgsmål til vores services eller ønsker du at gøre brug af vores services, så kontakt os og hør mere.