Officiel Lift Systems forhandler

Leverandør og specialist i hydrauliske systemer fra Lift Systems, INC.

Hydraulisk kontrolsystem

Vi er officiel forhandler af Lift Systems inc. i hele Skandinavien og store dele af Europa. Lift Systems var firmaet bag det første løftetårns system tilbage i 1980 og er verdens førende firma indenfor hydrauliske løftetårne i dag.

C.A.R.L. kontrolsystemer

Computer Assisted Remote Lifting

Synkroneringsplatform

C.A.R.L. systemet er en valgfri synkroniseret kontrolplatform fra Lift Systems. Det er standardplatformen for alle mobile løftesystemer fra Lift Systems.

C.A.R.L. systemet monitorerer alle aspekter af den pågældende maskine og selve løfteopgaven, såsom løftehøjde, transportlængde og systembelastning. Synkronisering af løfteopgaven og transporten muliggør en gnidningsfri og præcis udførelse.

Sikkerhedsforanstaltninger

C.A.R.L. Systemet minimerer risikoen for farlige situationer. Effekter, som lyd- og visuelle advarsler, er med til at sikre at løftet udføres uden komplikationer. Systemet bidrager med feedback på systemkomponenters status.

Interesseret?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig! Har du spørgsmål til vores services eller ønsker du at gøre brug af vores services, så kontakt os og hør mere.