Officiel Lift Systems forhandler

Leverandør og specialist i hydrauliske løftetårne fra Lift Systems, INC.

Lift Systems, Inc

Lift Systems blev grundlagt tilbage i 1983 da Gary Lorenz solgte sin andel i Riggers Manufacturing Company, som var det første firma til kommercielt, at producere hydrauliske løftetårns systemer tilbage i 1980. Han etablerede efterfølgende Lift Systems i Davenport, Iowa, hvor Lift Systems begyndte at producere det 4-punkts hydrauliske løftetårns system, og tog efterfølgende patent på dette.

Lift Systems har idag hovedsæde i East Moline, Illinois i USA. Firmaet er idag ejet af Bruce Forster,  Lift Systems har i dag solgt løftetårne til mere end 49 lande på 6 kontinenter, indenfor bl.a. 

 

STL er officiel forhandler af Lift Systems, Inc. i hele Skandinavien og store dele af Europa. Lift Systems var firmaet bag det første løftetårns system tilbage i 1980 og er verdens førende firma indenfor hydrauliske løftetårne i dag.
Lift Systems tilbyder løftetårne fra 18 tons op til 1400 tons, alle løftetårne kan specieltilpasses og produceres efter kundens ønsker og behov.

Modeller

Mini Jacks

Prøven Transport AS står klar til at tage levering af deres helt nye 1000 tons løftetårne, alle test er overstået og resultaterne er imponerende. Prøven Transport CEO Hr. Sverre Fordal, har for nyligt været med os i USA for at overvære test af deres nye tårnsystem, og ser frem til at starte på de første job i Norge.

En ny standard er blevet sat

Med vores C.A.R.L. Generation 3 opnåede vi en præcision på under 3 mm. i løft, kørsel, og side shift dermed er der sat en ny standard indenfor løftetårne, det er vi selvfølgelig utroligt stolte af. Det gør dette tårnsystem til det mest præcise i hele verden, og samtidig med det integrerede automatiske kilelås system ”Wedge Inter-Lock System” (Lift Systems Patent), er det også det mest sikre i hele verden. Tårnene er derudover blevet udstyret med integreret drift og større hjulkasser end normalt, for en ekstra høj stabilitet.

Open Cylinder Gantry Systems

Med en kapacitet på 1000 tons til 8.382 mm, og 600 tons op til 10.668 mm er dette system det stærkeste i Europa, ingen andre systemer kan løfte så mange tons i den fulde højde.

Udstyret er specielt godt egnet til at arbejde indendørs i industrielle bygninger, og de 2 power packs gør det fleksibelt at arbejde under alle forhold. Da de er udstyret både til at kunne køre på elektrisk motor, og dieselmotor som du skifter imellem ved et enkelt tryk på en knap.
Tårnene er som standard udstyret med store arbejdsplatforme, som gør det nemt og sikkert at arbejde med tårnene, for operatørerne.

Prøven Transport har allerede udført flere job med løftetårne lejet fra Danmark, og er specialister når det kommer til bakseopgaver, blandt andet indenfor transformere, sammenkoblet med 20 aksellinjer af Nicolas MDEL-RS moduler.

Prøven Transport AS er lokaliseret i Trondheim, Norge og har over 35 års erfaring med komplette løsninger indenfor sværgodstransport. Prøven Transport er en virksomhed som bliver brugt af mange inden- og udenlandske virksomheder til specielle løsninger, og er et af Norges ledende virksomheder indenfor specialtransport.

Tårnsystemet er solgt og leveret af Martin Schødt fra STL Schoedt Trailer & Lift Systems.

Power Tower Gantry Systems

Det har en kapacitet på 500 tons, og kan løfte op til 9,2 meter og har en transport-højde på 3,1 meter – og med en dual power pack kan den arbejde på både strøm og diesel. Den er programmeret med de nye sensorer som gør systemet endnu mere præcist, og fået programmeret den danske version ind i C.A.R.L. Systemet.

SKAKS SPECIALTRANSPORT er de første i verden til at modtage C.A.R.L. generation 3 på vores Gantry Systemer, som er det nyeste elektroniske system fra Lift Systems, som blev introduceret på Bauma.

Interesseret?

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig! Har du spørgsmål til vores services eller ønsker du at gøre brug af vores services, så kontakt os og hør mere.